• Půl jablíčka
  • 40g vloček
  • 10g goji (kustovnice)
  • Skořice
  • Podle chuti 15g oříšků

Jednoduché jablečné sušenky z jablka, ovesných vloček, kustovnice a dalších skvělých surovin. Ovesné vločky vám dodají enegii na několik hodin, díky obsahu plnohodnotných surovin. Kustovnice, neboli goji  obsahuje mnoho druhů aminokyselin a celou škálu vitamínů.  Kustovnice je původem z Číny, kde se používá po staletí, pro její příznivé účinky na lidské zdravé.

Postup na dietní jablečné sušenky:

  1. Nejprve vezměte 15g kustovnice (goji) a dejte jí namočit do vody.
  2. Následně ezměte jablko, škrabkou oškrábejte šlupku, vydlabejte vnitřek a rozpulte ho na půl.
  3. Půlku jablka vložte do misky a přidejte 40g ovesných vloček, 15g oříšků (například mandlí) a trochu skořice.
  4. Vše důkladně rozemelte na kaši a do kaše přimíchejte kustovnici.
  5. Připravte si pekáč, který vystelte pečícím papírem.
  6. Na pečící papír „nakydejte“ smíchanou hmotu.
  7. Pekáč vložte do trouby a pečte po dobu 15 minut při 160 stupních Celsia.
  8. Hotovo.

Autorem receptu je Eva Turkova – fitness athlete & coach navštivte její FB FanPage stránky ZDE.

'
);


&source=shareaholic“ rel=“nofollow“ class=“external“ title=“Tweetnout článek!“>