• Kostka mraženého špenátu
  • Stroužek česneku
  • Balení přírodního Šmakouna
  • 2 vajíčka
  • Kousek pórku (nebo cibule)

Pokud hledáte recept na dnešní dietní večeři, doporučuji vyzkoušet dietní špenátové karbanátky, které nemají takřka žádné sacharidy a skvěle se hodí do nízko sacharidových diet, včetně sacharidových vln s nízkým denním limitem. Špenát je skvělá zelenina plná vitamínů a minerálů.  Součástí receptu je i přírodní Šmakoun, který obsahuje minimum tuků, ale hodně bílkovin. Další příděl bílkovin získá vaše tělo z přidaných vajíček. Včetně zdravých tuků, které pomáhají snížit špatný cholesterol. Vyzkoušejte tento recept bezmasé karbanátky , které pomůžou zbořit všednost klasických nízko sacharidových receptů.

Postup na dietní špenátové karbanátky:

  1. Pokud jste koupili zmrzlý špenát Bonduelle listový, který je rozdělen na dvě kostky, tak vezměte jednu kostku.
  2. Nechte ho rozmrznout a následně špenátové listy natrhejte.
  3. Vezměte pórek omyjte ho  a nakrájejte ho na kolečka.
  4. Očistěte stroužek česneku a prolisujte.
  5. Připravte si balení přírodního Šmakouna a půlku nastrouhejte nahrubo a druhou půlku na jemno.
  6. Všechno dejte do misky a přidejte 2 vajíčka, následně vše smíchejte.
  7. Pokud je třeba přidejte trochu vody.
  8. Připravte si pekáč, který vystelte pečící papír.
  9. Na pečící papír lžící vytvořte ze smíchaného těsta karbanátky.
  10. Pekáč vložte do trouby a pečte po dobu 20 minut při 170 stupních Celsia.
  11. Hotovo.

Autorem receptu je Eva Turkova – fitness athlete & coach navštivte její FB FanPage stránky ZDE.

'
);


&source=shareaholic“ rel=“nofollow“ class=“external“ title=“Tweetnout článek!“>