• 250 ml mléka
  • rozpustné kafe
  • půlka odměrky proteinu
  • skořice

Vytvořit chutné proteinové ledové kafe je trochu věda, ale postupem času jsem vypiloval postup, tak aby se v ledové kávě nenacházely žádné hrudky proteinu.  Chuť proteinové ledové kávy ovlivníte množstvím rozpustného kafe a množstvím přidaného proteinu a především jeho příchutí. Doporučuji protein s příchutí čokoláda, čokoláda oříšek, čokoláda kokos, atd.Toto kafe je nejen osvěžující a velice vhodné do letních parných dnů, ale především má v sobě i vysoké množství bílkovin.

Tip: Pokud nedržíte dietu můžete si na kafe dát šlehačku a posypat jí skořicí.

Postup na ledové proteinové kafe:

  1. Do 300ml sklenice dejte 2 vrchovaté lžíce rozpustné kávy (například: Jacobs Velvet).
  2. Dejte hřát vodu do varné konvice a mezi tím, co se bude voda hřát nalijte 250ml studeného mléka do shakeru a přijdete půlku odměrky proteinu. Následně shaker zavřete a pořádně protřepejte.
  3. Nalijte cca 20-30ml vařicí vody na dno sklenice, aby káva rozpustila a zalijte mlékem s proteinem ze shakeru.
  4. Nápoj zamíchejte lžičkou. Můžete přidat kostky ledu, pokud máte v mrazáku a na vrch dát šlehačku. Na závěr posypte šlehačku trochou skořice.
  5. Přeji dobrou chuť.

Pokud nemáte shaker, lze nalít mléko do vedlejší sklenice a lžicí v ní protein důkladně promíchat, aby nebyly hrudky

'
);


&source=shareaholic“ rel=“nofollow“ class=“external“ title=“Tweetnout článek!“>